Maner surubelnita 1/4", Milwaukee, cod 4932493960

Maner surubelnita 1/4", Milwaukee, cod 4932493960

52,00 lei
Cu TVA

Descopera manerul de surubelnita Milwaukee 1/4", proiectat pentru performanta optima si confort maxim. Cu design ergonomic TRI-LOBE pentru aplicarea confortabila a unui cuplu ridicat si protectie antiruliu, acest maner ofera o retinere sigura si eficienta. Alege fiabilitatea si ergonomia cu Milwaukee!

Opteaza pentru calitate si performanta superioara cu manerul surubelnita 1/4" Milwaukee, alegerea ideala pentru profesionisti exigenti!

4932493960
Cantitate

In stoc

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Maner surubelnita 1/4"


Designul ergonomic al manerului TRI-LOBE permite utilizarea confortabila si eficienta a surubelnitei, chiar si la aplicarea unui cuplu ridicat.

Designul TRI-LOBE ofera o protectie eficienta impotriva rularii surubelnitei, asigurand o manipulare sigura si precisa in timpul utilizarii.

Detenta cu bile asigura o fixare ferma pe prize, prevenind alunecarea sau slabirea accidentala in timpul lucrului.

Manerul este echipat cu un orificiu pentru snur pentru o atasare usoara la gama de siguranta Milwaukee, permitand utilizarea la inaltime fara riscul de pierdere sau cadere.


Detalii Tehnice

  • Ergonomie mai buna
  • Retinere sigura
  • Design ergonomic al manerului TRI-LOBE pentru a aplica confortabil un cuplu ridicat.
  • Protectie anti-rulare datorita designului TRI-LOBE.
  • Detenta cu bile pentru o fixare sigura pe prize.
  • Orificiu pentru snur pentru atasare usoara la gama de siguranta Milwaukee pentru a permite utilizarea la inaltime.

Continut Pachet

  • 1 Maner surubelnita 1/4"

PremiumTools face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate produsele prezente in site sunt valabile in limita stocului.

4932493960

No customer reviews for the moment.