Etansant pentru temperaturi ridicate Premium Motor Sealant, 310ml, Penosil, cod H2574

34,00 lei
Cu TVA

Descoperiti puterea si fiabilitatea intr-un singur produs cu etansantul pentru temperaturi ridicate Premium Motor Sealant de la Penosil. Ambalat in tuburi de 310 ml, acest etansant ofera o solutie avansata pentru proiectele ce implica temperaturi ridicate in mediile auto sau industriale.

Alegeti etansantul pentru temperaturi ridicate Premium Motor Sealant pentru a asigura o etansare durabila si de incredere in mediile cu temperaturi ridicate. Cu o formula avansata si o aderenta puternica, acest etansant este alegerea perfecta pentru proiectele care necesita performante superioare in conditii extreme.

H2574
Cantitate

In stoc

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Etansant pentru temperaturi ridicate Premium Motor Sealant, 310ml


Premium Motor Sealant este proiectat pentru a face fata temperaturilor ridicate specifice mediului auto, asigurand o etansare eficienta chiar si in conditii termice extreme.

Formula sa avansata ofera o aderenta excelenta la o varietate de materiale, inclusiv metale, plastic, cauciuc si sticla, asigurand o etansare solida si durabila.

Datorita caracteristicilor sale flexibile, etansantul Premium Motor Sealant poate absorbi vibratiile si miscarile mecanice, mentinand astfel integritatea etansarii in medii cu solicitari variabile.

Protejeaza impotriva coroziunii si a deteriorarii cauzate de substantele chimice prezente in motor, asigurand astfel functionarea eficienta a componentelor.


Detalii Tehnice

  • PENOSIL Premium Motor Sealant este un silicon cu intarire acida pentru etansare si izolatie in locuri expuse la temperaturi ridicate de pana la +250°C.
  • Adera bine la materiale silicioase non-poroase, cum ar fi sticla, caramida, placile ceramice, emailul, tiglele, lemn glazurat, impregnat si lacuit sau vopsit; materiale plastice, cum ar fi, epoxid, poliester, poliacrilat si laminat.
  • Ramane flexibil atat la temperaturi joase cat si inalte.
  • Este rezistent la raze UV si intemperii.
  • Formeaza rapid legaturi chimice transversale in fibra: devine non-lipicios.
  • Ambalaj: Cartus 310ml, 12 bucati/bax
  • Culoare: Rosu
  • Termen de valabilitate: 12 luni, in ambalajul original, sigilat, la temperaturi intre +5°C si + 30°C.

Domenii de Utilizare

Etansare de conectare si de extindere a rosturilor expuse la temperaturi ridicate, etansarea rosturilor expuse la temperaturi de +250°C pe termen lung, (de exemplu etansarea cutiilor de viteza, reductoare si motoare), pentru perioade scurte chiar si la temperaturi de pana la +275°C.

Potrivit pentru diverse solutii industriale.

Instructiuni de Folosire

Suprafetele expuse la materialul de etansare trebuie sa fie curate, uscate si fara particule libere, cum ar fi praf, moloz, rugina, ulei si alte particule de contaminare.

Suprafetele neporoase trebuie curatate cu solvent si o carpa de bumbac curata fara scame.

Resturile de solvent trebuie sa fie indepartate cu un material textil curat inainte de evaporare.

Taiati capatul filetat al cartusului de plastic si insurubati duza de dirijarea a siliconului.

Se taie capatul filetat in asa fel incat sa se formeze o deschidere adecvata pentru aplicarea materialului.

Puneti cartusul impreuna cu duza in pistolul de silicon si umpleti duza cu material de etansare, prin apasarea repetata a declansatorului pistolului.

Siliconul se aplica in rost, apasand in mod repetat si uniform pe declansatorul pistolului de silicon, tragand lin duza intr-o miscare continua de-a lungul imbinarii.

Atunci cand neteziti cu degetul suprafata siliconului, utilizati multa apa si sapun.

Colturile rosturilor pot fi acoperite cu banda izolatoare in timpul aplicarii etansantului; cu toate acestea, orice banda ar trebui sa fie eliminata imediat dupa ce produsul a fost aplicat un rost, dar inainte ca material de etansare sa se intareasca.

Asigurati o ventilatie adecvata in toate rosturile.

In timpul procesului de intarire, asigurati-va ca nu exista impuritati ce se pot depune pe suprafata si ca suprafata etansata nu este afectata de o sarcina mecanica.

Mod de Aplicare:

Cu pistolul pentru aplicare silicon.

Aderenta:

Sticla

Caramida

Placi ceramice

Email

Tigle

Lemn impegnat, lacuit sau vopsit

Materiale plastic (epoxid, poliester, poliacrilat si laminat)

Conţinut Pachet

  • 1 Etansant pentru temperaturi ridicate Premium Motor Sealant, 310ml

PremiumTools face eforturi permanente pentru a pastra acurateţea informaţiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate produsele prezente in site sunt valabile in limita stocului.

H2574

No customer reviews for the moment.