Adeziv pentru elemente din polistiren PENOSIL StyroFix 615, 280 ml, Penosil, cod H4631

Adeziv pentru elemente din polistiren StyroFix 615, 280 ml, Penosil, cod H4631

25,61 lei
Cu TVA

Descopera performanta si eficienta in montarea placilor de polistiren cu adezivul StyroFix 615 de la Penosil. Cu o capacitate de 280 ml, acest adeziv este partenerul perfect pentru proiectele tale de izolare termica, oferind o aderenta puternica si o aplicare usoara.

Adezivul pentru elemente din polistiren StyroFix 615 de la Penosil este alegerea ideala pentru cei care cauta performanta si eficienta in montarea placilor de izolatie termica. Cu o aderenta puternica, capacitate generoasa si usurinta in aplicare, StyroFix 615 simplifica procesul de instalare si contribuie la crearea unui sistem de izolare termica durabil si eficient. Opteaza pentru calitate cu StyroFix 615 pentru proiectele tale de constructie si renovare.

Variatii adezivi: 280 ml
H4631
H4631
Cantitate

In stoc

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Adeziv pentru elemente din polistiren PENOSIL StyroFix 615, 280ml


StyroFix 615 este un adeziv de inalta performanta, special formulat pentru lipirea eficienta a elementelor din polistiren, precum placi, blocuri sau alte structuri similare.

Acest adeziv este proiectat sa reziste la o gama variata de temperaturi si conditii de mediu, asigurand aderenta durabila chiar si in conditii dificile.

Ambalat intr-un recipient ergonomic de 280ml, StyroFix 615 dispune de un sistem de aplicare usor de utilizat, permitand distributia precisa a adezivului si controlul asupra cantitatii aplicate.

Formula sa avansata permite o expandare controlata, asigurand astfel o distributie uniforma a adezivului si o fixare solida a elementelor din polistiren.


Detalii Tehnice

  • PENOSIL StyroFix 615 este un adeziv fara solvenţi, gata de utilizare, pe baza de dispersie de poliacrilat şi se poate utiliza pentru imbinarea diferitelor materiale, ca de exemplu: polistiren, lemn, piatra nelustruita, beton, placi de gips, ceramica, silicat, caramizi, etc.
  • Poate fi folosit pe suprafete umede, cu toate acestea, este necesar sa se stabileasca o posibilitate de uscare rapida.
  • Dupa uscare produsul poate fi vopsit si este rezistent la umezeala.
  • Ambalaj: Cartus 280ml, 12 bucati/bax
  • Culoare: Alb
  • Termen de valabilitate: 12 luni, in ambalajul original, sigilat, la temperaturi intre +5°C si +30°C.

Domenii de Utilizare

  • Poate fi folosit pentru a conecta si fixa elemente de polistiren, matrite si materiale izolatoare sau panouri.
  • De asemenea, pentru umplerea fisurilor din gips-carton si a gaurilor in panouri, etc.
  • Elementele vor avea o legatura rigida, motiv pentru care aderenta nu este potrivita pentru conexiuni mobile.
  • Nu este potrivit pentru suprafetele care intra in contact permanent cu apa, de asemenea, nu se recomanda pentru aplicatii subacvatice.

Instructiuni de Folosire

Suprafetele trebuie sa fie curate de praf, particule libere si ulei. Taiati capatul filetat al cartusului si insurubati duza pentru dirijarea adezivului. Se taie capatul filetat intr-un mod in care se produce o deschidere adecvata pentru aplicare. Se pune cartusul impreuna cu aplicatorul in pistol si se umple duza de instalare cu adeziv, prin apasarea repetata a declansatorului pistolului. Se aplica adezivul pe suprafata care urmeaza sa fie lipita si apasati imediat pe substrat. Atunci cand se lipesc placi grele, se aplica adezivul pe ambele suprafete si folositi o gletiera similara cu cea utilizata pentru aplicarea adezivului de tigla. Apasati suprafetele si sprijiniti suprafetele de lipit pana la uscarea adezivului. Elementele mai usoare ar trebui sa fie sustinute timp de 2-3 ore, cele mai grele trebuie suspendate pana la intarirea finala (viteza de intarire 2,5 mm/24h). Protejati adezivul impotriva umezelii si asigurati o buna ventilatie in timpul perioadei de intarire. Pentru a acoperi suprafete mai mari, folositi o spatula cu dinti de 4-5 mm. Consumul adezivul este de aproximativ 2-4 m²/kg. Dupa intarire, adezivul poate fi vopsit cu vopsele acrilice.

Mod de Aplicare:

Cu pistolul pentru aplicare silicon.

Aderenta:

  • Polistiren
  • Lemn
  • Piatra nelustruita
  • Beton
  • Placi de gips-carton
  • Ceramica
  • Silicat
  • Caramizi

Conţinut Pachet

  • 1 Adeziv pentru elemente din polistiren PENOSIL StyroFix 615, 280ml

PremiumTools face eforturi permanente pentru a pastra acurateţea informaţiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate produsele prezente in site sunt valabile in limita stocului.

H4631

Fisa tehnica

Densitate
1,6 - 1,65 g/cm³
Rezistența la temperatură
de la -30°C până la +70°C
Mod de aplicare
Cu pistolul pentru aplicare silicon
Aderenta
BETON
CĂRĂMIDĂ
LEMN
PIATRĂ NELUSTRUITĂ
PLĂCI DE GIPS-CARTON
POLISTIREN
SILICAT
Timp de uscare
24 ore
Duritate (A Shore)
40 ± 2
Timp aplicare
1 - 2 minute

No customer reviews for the moment.