Masina de insurubat cu impact 1/4" Hex M18 FID3-0X, 226 Nm, Milwaukee, cod 4933479864

Masina de insurubat cu impact 1/4" Hex M18 FID3-0X, 226 Nm, Milwaukee, cod 4933479864

1.339,00 lei
Cu TVA

Cu masina de insurubat cu impact 1/4" Hex M18 FID3-0X de la Milwaukee, obtineti o combinatie de putere impresionanta si portabilitate. Cu un cuplu de 226 Nm si un design compact, acest instrument este perfect pentru aplicatii de insurubare si desurubare in orice proiect.

Masina de insurubat cu impact 1/4" Hex M18 FID3-0X de la Milwaukee este alegerea perfecta pentru profesionistii care apreciaza performantele de varf intr-un instrument compact si usor de manevrat. Cu durabilitatea si calitatea caracteristice Milwaukee, aceasta masina de impact va ajuta sa faceti fata cu brio oricaror cerinte de insurubare sau desurubare. Investiti intr-un instrument de incredere pentru rezultate profesionale.

4933479864
Cantitate

In stoc

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Masina de insurubat cu impact 1/4" Hex M18 FID3-0X, 226 Nm


Cu un cuplu de 226 Nm, aceasta masina de impact face fata cu usurinta aplicatiilor de insurubare si desurubare in lemn, metal sau alte materiale.

Cu un corp compact si greutate redusa, masina este usor de manevrat si ideala pentru lucrul in spatii restranse sau in locuri de greu acces.

Viteza variabila permite adaptarea la diferitele cerinte ale proiectului, iar functia de franare asigura oprirea rapida si precisa a instrumentului.

Motorul fara perii furnizeaza putere eficienta, durabilitate crescuta si performante constante in timpul utilizarii prelungite.

Dispune de iluminare LED integrata pentru o vizibilitate imbunatatita in zonele slab iluminate.


Detalii Tehnice

  • Eficienta energetica ridicata in sarcina cu un cuplu remarcabil de 226 Nm
  • Viteza de insurubare mai mare vs modelul anterior - pana la 3900 rpm si 4400 ipm
  • Design extrem de compact cu o lungime totala de doar 113 mm pentru acces in spatii inguste
  • DRIVE CONTROL ii permite utilizatorului sa comute intre patru setari diferite de viteza si cuplu, pentru maximizarea versatilitatii in aplicatii
  • Modul 1 pentru lucrari de precizie
  • Modul 2 ajuta la prevenirea deteriorarii organelor de asamblare si a materialului
  • Modul 3 ofera o performanta maxima pentru cele mai dure aplicatii
  • Modul 4 reprezinta combinatia optima intre lucrarile de precizie si performanta maxima, regland in mod automat viteza, impactul si cuplul
  • Monitorizarea individuala a celulelor acumulatorului optimizeaza autonomia sculelor si asigura o durabilitate crescuta a acumulatorului
  • Mandrina ¼″Hex pentru schimbarea rapida si usoara a bitilor
  • ADN-ul platformei noastre FUEL™ redefineste echilibrul tehnologiilor fara cablu. Motorul fara perii POWERSTATE™ MILWAUKEE®, acumulatorul REDLITHIUM™ si inteligenta electronica REDLINK PLUS™ care ofera o putere remarcabila, durata de functionare si durabilitate
  • Sistem flexibil de acumulatori: functioneaza cu toti acumulatorii MILWAUKEE® M18™

Continut Pachet

  • 1 Masina de insurubat cu impact 1/4" Hex M18 FID3-0X, 226 Nm
  • Cutie HD

PremiumTools face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate produsele prezente in site sunt valabile in limita stocului.

4933479864

No customer reviews for the moment.