Masina de gaurit cu percutie M12 FPD2-0 subcompacta, 45 Nm, Milwaukee, cod 4933479867

Masina de gaurit cu percutie M12 FPD2-0 subcompacta, 45 Nm, Milwaukee, cod 4933479867

748,00 lei
Cu TVA

Descopera puterea compacta si versatilitatea fara compromisuri cu masina de gaurit cu percutie M12 FPD2-0 de la Milwaukee. Cu o forta de 45 Nm si o proiectare subcompacta, acest instrument redefineste standardele in materie de performanta si portabilitate.

Experimenteaza o noua dimensiune a performantei cu masina de gaurit cu percutie M12 FPD2-0 de la Milwaukee. Compacta, puternica si fiabila, aceasta unealta subcompacta reprezinta alegerea perfecta pentru profesionistii care apreciaza calitatea si eficienta in fiecare detaliu.

4933479867
Cantitate

In stoc

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Masina de gaurit cu percutie M12 FPD2-0 subcompacta, 45 Nm


Cu o putere de cuplu de 45 Nm, aceasta masina de gaurit cu percutie subcompacta se ridica la provocarile celor mai exigente aplicatii, oferind rezultate consistente si precise.

Cu dimensiuni reduse si o greutate optimizata, aceasta masina de gaurit este ideala pentru proiectele in spatii stramte si lucrarile deasupra capului. Manevrabilitatea fara efort si accesul usor la zone dificile devin posibile.

Functia de percutie adauga versatilitate, facilitand gaurirea eficienta in beton si caramizi. Performanta sporita asigura rezultate de calitate intr-un timp mai scurt.

Variatorul de viteza ofera un control precis asupra vitezei de rotatie, adaptandu-se la cerintele specifice ale fiecarui proiect. De la aplicatii delicate la lucrari de foraj intense, aceasta functie asigura eficienta in orice scenariu.

Echipata cu un sistem de iluminare LED, masina de gaurit ofera vizibilitate sporita in zonele slab iluminate, asigurand precizie si confort in timpul lucrului.

Alimentata de sistemul M12 de la Milwaukee, aceasta masina de gaurit beneficiaza de avantajele bateriilor compacte si puternice M12, oferind o autonomie extinsa si timp redus de inlocuire a bateriei.


Detalii Tehnice

  • Design extrem de compact, avand o lungime de 152 mm pentru acces in spatii inguste
  • 45 Nm de cuplu - raport superior putere/dimensiune
  • Mandrina metalica de 13 mm pentru schimbarea rapida si fixarea superioara a burghielor
  • Ambreiaj mecanic cu 13 setari de cuplu, plus 1 pentru gaurire cu ambreiaj blocat si 1 pentru ciocan cu ambreiaj blocat
  • Indicator de energie, clema metalica pentru curea si lumina LED
  • ADN-ul platformei noastre FUEL™ redefineste echilibrul tehnologiilor fara cablu. Motorul fara perii POWERSTATE™ MILWAUKEE®, acumulatorul REDLITHIUM™ si inteligenta electronica REDLINK PLUS™ care ofera o putere remarcabila, durata de functionare si durabilitate
  • Sistem flexibil de acumulatori: functioneaza cu toti acumulatorii MILWAUKEE® M12™

Continut Pachet

  • 1 Masina de gaurit cu percutie M12 FPD2-0 subcompacta, 45 Nm
  • Fara acumulator
  • Fara incarcator
  • Fara cutie

PremiumTools face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate produsele prezente in site sunt valabile in limita stocului.

4933479867

No customer reviews for the moment.