Antrenor cu clichet 3/8", 305 mm, Milwaukee, cod 4932479651

Antrenor cu clichet 3/8", 305 mm, Milwaukee, cod 4932479651

239,00 lei
Cu TVA

Cu un design optimizat pentru spatii inguste si unghiuri de lucru reduse, acest antrenor cu clichet va permite sa efectuati munca cu mai putin efort si mai multa precizie, economisind timp si energie.Capul profilat subtire si parghia de directie mobila va ofera o accesibilitate sporita in zonele greu accesibile, permitandu-va sa lucrati cu usurinta si sa atingeti rezultate excelente in proiectele dumneavoastra.

Alegeti antrenorul cu clichet 3/8" de la Milwaukee pentru a beneficia de performanta maxima, precizie si accesibilitate in proiectele dumneavoastra. Comandati acum si experimentati diferenta pe care o poate aduce acest instrument de calitate superioara in munca dumneavoastra zilnica!

4932479651
Cantitate

In stoc

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Antrenor cu clichet 3/8", 305 mm


Antrenorul cu clichet Milwaukee se distinge prin designul sau avansat cu 90 de dinti, oferind un unghi de lucru de doar 4°. Aceasta inseamna ca veti beneficia de precizie maxima si de o eficienta sporita in spatii inguste de lucru.

Cu un cap profilat subtire, acest antrenor cu clichet este proiectat pentru a se strecura cu usurinta in spatiile inguste si dificil accesibile. Indiferent cat de restrans este spatiul, veti putea realiza lucrari fara efort suplimentar.

Functia de parghie cu directie mobila adauga o mai buna accesibilitate la functionarea antrenorului. Aceasta caracteristica inovatoare va ofera control deplin si flexibilitate pentru a manevra instrumentul in diverse pozitii.

Cu o lungime de 305 mm, acest antrenor este perfect echilibrat pentru a satisface nevoile diverse ale proiectelor dumneavoastra. De la intretinerea echipamentelor pana la montarea pieselor in spatii restranse, veti aprecia versatilitatea acestui instrument.


Detalii Tehnice

  • Design 90 dinti cu unghi de lucru de 4°, pentru spatii inguste de lucru.
  • Capul profilat subtire cu parghia de directie mobila ofera o mai buna accesibilitate

Continut Pachet

  • 1 Antrenor cu clichet 3/8", 305 mm

PremiumTools face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate produsele prezente in site sunt valabile in limita stocului.

4932479651

No customer reviews for the moment.