Carota HSS cu prindere Weldon de 19 mm, 18x50 mm, Milwaukee, cod 4932343293

Carota HSS cu prindere Weldon de 19 mm, 18x50 mm, Milwaukee, cod 4932343293

216,00 lei
Cu TVA

Experimentati viteza, precizie si durabilitate superioare in gaurire cu Carota HSS Milwaukee, un instrument de incredere pentru profesionistii care cauta rezultate de calitate in lucrarile lor. Cu dimensiunile precise de 19 mm pentru prindere Weldon si 18x50 mm pentru gaurire, aceasta carota ofera performanta si versatilitate de neegalat.

Alegeti Carota HSS cu prindere Weldon de la Milwaukee pentru a experimenta performanta exceptionala, viteza sporita, durabilitate si eficienta imbunatatita in gaurire. Obtineti rezultate de neegalat si finalizati proiectele cu succes cu aceasta unelte de inalta calitate.

4932343293
Cantitate

In stoc

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Carota HSS cu prindere Weldon de 19 mm, 18x50 mm


Beneficiind de tehnologii avansate si materiale de inalta calitate, aceasta carota este de pana la 100% mai rapida decat alternativele sale, permitandu-va sa finalizati proiectele intr-un timp record.

Cu o crestere de pana la 30% in productivitate, veti putea sa va maximizati eficienta si sa finalizati lucrarile mai rapid, economisind timp si resurse pretioase.

Durabilitatea este garantata cu prinderea Weldon standard de 19 mm, asigurand o durata de exploatare mai mare si rezistenta la utilizarea indelungata si conditiile de lucru dificile.. Materialul HSS de inalta calitate asigura o durata de exploatare mai mare, reducand costurile de intretinere si asigurand o performanta constanta pe termen lung.

Cu o adancime de taiere generoasa de 50 mm, aceasta carota poate realiza gauri precise si adanci intr-o varietate de materiale, oferindu-va flexibilitate si adaptabilitate intr-o gama larga de aplicatii. Indiferent daca lucrati in constructii, prelucrarea metalelor sau alte domenii, aceasta carota este partenerul perfect pentru proiectele dvs. care necesita rezultate precise si eficiente.


Detalii Tehnice

  • 100% mai rapid - Economia de viteza si timp este obtinuta datorita urmatorilor factori: In primul rand, principiul burghielor carota de taiere a materialului numai pe conturul gaurii, spre deosebire de burghiele elicoidale care trebuie sa taie diametrul complet al gaurii. In al doilea rand, cele doua unghiuri ascutite agresive de pe fiecare tais ajuta la atingerea unor viteze de avans mai mari si a unei rezistente la taiere mai mica.
  • Cu 30% mai multa productivitate - Datorita faptului ca burghiul carota indeparteaza materialul de taiat numai pe conturul gaurii. Este nevoie de mai putina energie a motorului si mai putina forta de actionare. Cu cat este mai mare diametrul burghiului, cu atat este mai mare economia de energie.
  • Durata de exploatare mai mare - Taisurile burghielor carota sunt mai putin solicitate decat cele ale burghielor elicoidale, rezultand mai multe gauri executate intre doua ascutiri. Corpul cu o grosime de 6 mm impreuna cu geometria speciala a dintilor asigura o stabilitate ridicata si reduce la minim riscul de rupere ca urmare a supraincarcarii.
  • Burghie carota HSS groase pentru rezistenta si durata de exploatare mai mare.
  • Cu prindere Weldon standard de 19 mm.
  • 50 mm adancime de taiere.

Continut Pachet

  • 1 Carota HSS cu prindere Weldon de 19 mm, 18x50 mm

PremiumTools face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate produsele prezente in site sunt valabile in limita stocului.

4932343293

Fisa tehnica

Article Number
4932343293
Cod EAN
4002395315390
Cod EAN 2
4002395315390
Descrierea produsului din catalog [model]
Carote HSS 50 mm
Feature 01
100% mai rapid - Economia de viteză și timp este obținută datorită următorilor factori. În primul rând, principiul burghielor carotă de tăiere a materialelor numai pe conturul găurii, spre deosebire de burghiele elicoidale care trebuie să taie diametrul c
Feature 02
Cu 30% mai multă productivitate - Datorită faptului că burghiul carotă îndepărtează materialul de tăiat numai pe conturul găurii. Este nevoie de mai puțină energie a motorului și mai puțină forță de acționare. Cu cât este mai mare diametrul burghiului, cu
Parent name
HSSAC 18 x 50 - 1 pc
Lungime totală (mm)
50
Feature 03
Durată de exploatare mai mare - Tăișurile burghielor carotă sunt mai puțin solicitate decât cele ale burghielor elicoidale, rezultând în mai multe găuri executate între două ascuțiri. Corpul cu o grosime de 6 mm împreună cu geometria specială a dinților a
Feature 04
Burghie carotă HSS groase pentru rezistență și durată de exploatare mai mare.
Feature 05
Cu prindere Weldon standard de 19 mm.
Feature 06
50 mm adâncime de tăiere.
⌀ (mm)
18

No customer reviews for the moment.