Carota diamantata M14 pentru gaurire uscata, diametru 68 mm, 35 mm lungime activa, Milwaukee, cod 4932478285

Carota diamantata M14 pentru gaurire uscata, diametru 68 mm, 35 mm lungime activa, Milwaukee, cod 4932478285

210,00 lei
Cu TVA

Descopera carota diamantata M14 de la Milwaukee, perfecta pentru gaurirea uscata in materiale extrem de dure precum portelanul, gresia, piatra sau fonta. Cu un diametru impresionant de 68 mm si o lungime totala de 68 mm, aceasta carota ofera performanta excelenta si durata de exploatare superioara. Fixarea directa pe polizorul unghiular sau utilizarea cu adaptoare corespunzatoare pentru polizoarele drepte asigura flexibilitate in utilizare.

Cu carota diamantata M14 de la Milwaukee, vei obtine gauri precise si eficiente in cele mai dure materiale, asigurand succesul proiectelor tale indiferent de provocarile intampinate.

4932478285
Cantitate

In stoc

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Carota diamantata M14 pentru gaurire uscata, diametru 68 mm, 35 mm lungime activa


Carota diamantata M14 de la Milwaukee este ideala pentru gaurirea in materiale extrem de dure precum portelanul, gresia, piatra sau fonta, oferind rezultate precise si uniforme.

Cu filetul M14, carota se poate fixa direct pe polizorul unghiular sau poate fi utilizata cu adaptoare corespunzatoare pentru polizoarele drepte, oferind flexibilitate in utilizare.

Construita din materiale de inalta calitate, aceasta carota ofera o durata de exploatare superioara, chiar si in conditii de utilizare intensiva.

Carota diamantata M14 de la Milwaukee ofera o performanta consistenta si precisa, garantand rezultate de inalta calitate in fiecare utilizare.


Detalii Tehnice

  • Carotele si burghiele diamantate M14 pentru gaurire uscata au fost special concepute pentru executarea de gauri in materiale extrem de dure precum portelanul/gresia/dalele de piatra, fonta sau fibra de sticla. Aceste carote si burghie garanteaza o performanta excelenta si o durata de exploatare superioara, chiar si in cele mai dure materiale. Filet M14 pentru a se potrivi direct pe polizorul unghiular sau cu adaptoare corespunzatoare pentru a se potrivi polizorului drept.
  • Utilizare uscata: Aceste nu necesita utilizarea apei in scopuri de racire.
  • Gauri curate: Realizeaza gauri curate, precise fara zgarieturi ale perimetrului.
  • Pentru a asigura o durata lunga de exploatare folosim un diamant de calitate superioara brazat in vid pe corpul sculei, asigurand o gaurire rapida si o durabilitate crescuta.
  • Evacuare usoara a materialului.

Continut Pachet

  • 1 Carota diamantata M14 pentru gaurire uscata, diametru 68 mm, 35 mm lungime activa

PremiumTools face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate produsele prezente in site sunt valabile in limita stocului.

4932478285

Fisa tehnica

Article Number
4932478285
Cod EAN
4058546344627
Cod EAN 2
4058546344627
Descriere
68 mm - M14
Descrierea produsului din catalog [model]
Burghie DIAMOND MAX™ M14 pentru găurire uscată
Feature 01
Burghiele diamantate au fost special concepute pentru profesioniștii care trebuie să execute găuri în materiale extrem de dure precum porțelanul/gresia/dalele de piatră, fontă sau fibră de sticlă în care este tot mai dificil de găurit folosind burghie obi
Feature 02
Burghie uscate: Aceste burghie diamantate nu necesită utilizarea apei în scopuri de răcire.
Parent name
M14 Diamond Drill 68mm - 1 pc
Lungime totală (mm)
68
Tijă prindere
M14
Feature 03
Tijă M14: Pentru a se potrivi cu un polizor unghiular.
Feature 04
Găuri curate: Realizează găuri curate, precise fără zgârieturi ale perimetrului.
Feature 05
Pentru a asigura o durată lungă de exploatare folosim un diamant de calitate superioară brazat în vid pe corpul sculei, asigurând o găurire rapidă și o durabilitate crescută.
Feature 06
Durabilitate: Corp din aliaj dur, care nu se îndoaie sau nu se deformează cu ușurință.
Display Web Lingual Local
Yes
Sistem prindere
M14
⌀ (mm)
68
Feature 07
Evacuare ușoară a materialului din interiorul carotei: Evacuare a miezului carotei pentru mai multă forță atunci când miezul este comprimat.
Lungime activă (mm)
35
Feature 08
Domenii de aplicare:
Feature 09
Plăci ceramice - toate tipurile dure și puțin dure: Porțelan/Gresie/Carieră/Terrazzo/Marmură/Piatră artificială/Teracotă/Aglomerate/Glazurate
Feature 10
Fontă
Feature 11
Fibră de sticlă/GRP
Feature 12
(Plastic armat cu fibră de sticlă)/Perspex
Feature 13
Modul de utilizare:
Feature 14
1. Burghiele diamantate se potrivesc cu un polizor unghiular cu tijă M14. Apăsați dispozitivul de blocare pe polizorul unghiular și înșurubați burghiul, după care strângeți bine folosind o cheie. Dacă montați burghiul la polizorul Milwaukee, mai întăi fix

No customer reviews for the moment.