Burghiu in 9 trepte ø4-20 mm pentru metal Milwaukee, cod 48899320

249,00 lei
Cu TVA

Descoperiti burghiul in 9 trepte ø4-20 mm pentru metal de la Milwaukee - partenerul ideal pentru proiectele dvs. de prelucrare a metalului.

Cu capacitatea sa de a gauri in 9 trepte diferite, burghiul nostru pentru metal asigura o versatilitate fara compromisuri. Indiferent de diametrul dorit, veti obtine rezultate precise si eficiente.

48899320
Cantitate

In stoc

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Burghiu in 9 trepte ø4-20 mm pentru metal


Acoperind un interval de ø4-20 mm, acest burghiu este versatil si se potriveste unei game variate de aplicatii in prelucrarea metalelor.

Fabricat din materiale de calitate superioara, burghiul rezista la uzura intensiva si la impactul generat in timpul forarii, garantandu-va o durata de viata indelungata in cele mai solicitante medii de lucru.

Forma si designul burghiului sunt optimizate pentru o evacuare eficienta a aschiilor, asigurand o gaurire lina si precisa.

Burghiul este proiectat pentru a face fata temperaturilor ridicate generate in timpul gauririi, asigurand o performanta constanta.


Detalii Tehnice

  • Burghiele in trepte sunt ideale pentru gaurirea in urmatoarele materiale: - Metale feroase si neferoase, profiluri si tevi. - Cupru, alama si aluminiu. - Otel inoxidabil. - Plastic. - Grosimea maxima a materialului de 4 mm. - Pentru a asigura o durata de exploatare maxima, recomandam utilizarea unui agent de racire.
  • Aplicatii: - Lucrari electrice: gaurirea de panouri si dulapuri pentru montarea de presetu pe cabluri. - Lucrari de instalatii sanitare/HVAC: guri de acces pentru conducte si instalatii. - Lucrari in metalurgie/fabricare: diverse dimensiuni si extinderi de gauri. - Industria auto: gauri pentru instalarea de cabluri (telefoane mobile, antene, redirectionarea de cabluri electrice). - Lucrari de intretinere si reparatii: diverse aplicatii, dimensiuni si extinderi de gauri.
  • Avantajele burghielor in trepte comparativ cu burghiele traditionale: - Un singur burghiu pentru efectuarea de gauri de diferite dimensiuni - Faceti mai multe, transportati mai putin! - Cea mai buna optiune pentru largirea gaurilor existente. - Mai durabil decat burghiele elicoidale, miezul dur rezista ruperii. - Mai multa precizie si mai putin joc, varful porneste la contact. - Gauri curate, fara bavuri, necesitand mai putina alezare. - Face gauri in plastic, fara a-l despica sau fisura.
  • Gaurire punct de centrare - Gaurire - Debavurare - Toate intr-o singura actiune.
  • Varf RAPID STRIKE TIP: patrundere rapida si precisa, fara alunecare.
  • Geometrie speciala a varfului si a treptelor pentru a preveni blocarea - un risc mai redus de blocare a burghiului atunci cand este utilizat cu scule cu acumulator cu turatie mare, impiedicand deformarea materialului care este gaurit.
  • Geometrie optimizata a muchiilor cu 2 caneluri cu muchii ascutite pentru o taiere de 2 ori mai rapida si mai neteda.
  • Fabricat din otel special si acoperit cu un strat de oxid negru pentru o durata de exploatare de 4 ori mai mare.
  • Optimizat pentru utilizare cu masini de gaurit cu acumulator cu turatii mari.
  • Marcaje laterale gravate cu laser pentru cea mai buna vizibilitate de durata.
  • Fiecare treapta este ascutita in relief pentru a gauri si debavura in mod automat.
  • Tija de prindere cu trei suprafete plate pentru o fixare sigura in mandrina si pentru a asigura transmiterea maxima a cuplului.
  • Diametru tija: 8 mm
  • Nr trepte:9
  • Lungime totala: 65 mm

Continut Pachet

  • 1 Burghiu in 9 trepte ø4-20 mm pentru metal

PremiumTools face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate produsele prezente in site sunt valabile in limita stocului.

48899320

Fisa tehnica

Article Number
48899320
Cod EAN
045242344406
Cod EAN 2
045242344406
Descriere
4 - 20 mm
Descrierea produsului din catalog [model]
Burghie în trepte
Feature 01
Burghiele în trepte sunt ideale pentru găurirea în următoarele materiale: - Metale feroase și neferoase, profiluri și țevi. - Cupru, alamă și aluminiu. - Oțel inoxidabil. - Plastic. - Grosimea maximă a materialului de 4 mm. - Pentru a asigura o durată de
Feature 02
Aplicații: - Lucrări electrice: găurirea de panouri și dulapuri pentru montarea de presetu pe cabluri. - Lucrări de instalații sanitare/HVAC: guri de acces pentru conducte și instalații. - Lucrări în metalurgie/fabricare: diverse dimensiuni și extinderi d
Diametru tijă (mm)
8
Parent name
4 to 20 mm, 2 mm steps - 1 pc
Lungime totală (mm)
65
Nr. trepte
9
Feature 03
Avantajele burghielor în trepte comparativ cu burghiele tradiționale: - Un singur burghiu pentru efectuarea de găuri de diferite dimensiuni - Faceți mai multe, transportați mai puțin! - Cea mai bună opțiune pentru lărgirea găurilor existente. - Mai durabi
Feature 04
Avantajele MILWAUKEE®
Feature 05
Găurire punct de centrare - Găurire - Debavurare - Toate într-o singură acțiune.
Feature 06
Vârf RAPID STRIKE TIP™: pătrundere rapidă și precisă, fără alunecare.
Feature 07
Geometrie specială a vârfului și a treptelor pentru a preveni blocarea - un risc mai redus de blocare a burghiului atunci când este utilizat cu scule cu acumulator cu turație mare, împiedicând deformarea materialului care este găurit.
Feature 08
Geometrie optimizată a muchiilor cu 2 caneluri cu muchii ascuțite pentru o tăiere de 2 ori mai rapidă și mai netedă.
Feature 09
Fabricat din oțel special și acoperit cu un strat de oxid negru pentru o durată de exploatare de 4 ori mai mare.
Feature 10
Optimizat pentru utilizare cu mașini de găurit cu acumulator cu turații mari.
Feature 11
Marcaje laterale gravate cu laser pentru cea mai bună vizibilitate de durată.
Feature 12
Fiecare treaptă este ascuțită în relief pentru a găuri și debavura în mod automat.
Feature 13
Tija de prindere cu trei suprafețe plate pentru o fixare sigură în mandrină și pentru a asigura transmiterea maximă a cuplului.

No customer reviews for the moment.