• Produsul nu mai face parte din oferta noastra
Acumulator REDLITHIUM M14 B4, 4.0 Ah, Milwaukee, cod 4932430323

Acumulator REDLITHIUM M14 B4, 4.0 Ah, Milwaukee, cod 4932430323

637,00 lei
Cu TVA

Descopera acumulatorul REDLITHIUM M14 B4 de la Milwaukee, cu o capacitate de 4.0 Ah si un sistem electronic sofisticat Milwaukee® REDLINK™ Intelligence. Cu o autonomie de pana la 2 ori mai mare, acest acumulator ofera o putere sporita si mai multe reincarcari, reprezentand alegerea perfecta pentru proiectele tale.

Indiferent daca esti profesionist sau amator, acumulatorul REDLITHIUM M14 B4 este alegerea ideala pentru a-ti alimenta uneltele Milwaukee si a-ti duce proiectele la un nivel superior, oferindu-ti performanta, fiabilitate si durabilitate pe termen lung.

4932430323
Cantitate

Produsul nu mai face parte din oferta noastra

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Acumulator REDLITHIUM M14 B4, 4.0 Ah

Echipat cu sistemul electronic sofisticat Milwaukee® REDLINK™ Intelligence, acest acumulator optimizeaza performanta si eficienta, oferind o alimentare constanta si fiabila pentru uneltele tale.

Cu o capacitate de 4.0 Ah, acumulatorul REDLITHIUM M14 B4 ofera o putere sporita si o autonomie de pana la 2 ori mai mare in comparatie cu alte tehnologii de acumulatori, ajutandu-te sa finalizezi proiectele cu mai putine intreruperi.

Datorita tehnologiei avansate REDLITHIUM, acest acumulator ofera pana la 2 ori mai multe reincarcari in comparatie cu alte tehnologii de acumulatori, asigurandu-ti o durata de viata lunga si fiabila.

Designul robust al acumulatorului include un cadru de sudura integrat, asigurand o constructie solida si rezistenta la socuri si vibratii.

Tehnologia avansata include un separator de celule, contribuind la stabilitatea si siguranta acumulatorului in timpul utilizarii si incarcarii.


Detalii Tehnice

  • Sistem electronic sofisticat: Milwaukee® REDLINK™ Intelligence
  • Protectie in sarcina - Impiedica deteriorarea sculelor cu acumulatori chiar si in conditii de utilizare abuziva
  • Sistem de management al temperaturii: mentine acumulatorul in intervalul de temperatura optim pentru a asigura o durata de exploatare maxima
  • Monitorizarea individuala a celulelor - Asigura incarcarea si descarcarea optima a acumulatorilor, pentru o durata de exploatare maxima
  • Autonomie de pana la 2 ori mai mare, cu 20% mai multa putere si de pana la 2 ori mai multe reincarcari*
  • *Comparativ cu alte tehnologii Litiu-ion si/sau cu tehnologiile anterioare de acumulatori Milwaukee®. Rezultatele depind de voltaj, scula si aplicatie.
  • Cadru de sudura integrat
  • Separator de celule
  • Timp de incarcare M1418C6: 80 min

Continut Pachet

  • 1 Acumulator REDLITHIUM M14 B4, 4.0 Ah

PremiumTools face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate produsele prezente in site sunt valabile in limita stocului.

4932430323

No customer reviews for the moment.