Shockwave PH1 x 50 mm - 1 pc

9,04 lei
Cu TVA
4932471564
Cantitate

In stoc

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

  • SHOCKZONE™ reduce stresul din vârf, rezultând în mai puține situații de rupere a vârfului. Combinația dintre designul cu SHOCKWAVE™ și tratamentul termic special absoarbe impactul și permite flexarea bitului similar unui arc.
  • Concepută pentru utilizare cu mașinile de înșurubat cu impact, linia de accesorii SHOCKWAVE™ IMPACT DUTY este nu doar ideală pentru aplicațiile de înșurubare cu impact mare, dar oferă și o soluție completă pentru toate nevoile de găurire și înșurubare ale utilizatorului.
  • Geometrie SHOCKZONE™ - Concepută pentru flexibilitate.
  • Vârful forjat prin compresie asigură cea mai bună compatibilitate cu tipul de șurub, reducând alunecarea de pe capul șuruburilor și ruperea și rezultând într-o durată de exploatare mai mare.
  • Oțel special conceput - formula personalizată Milwaukee® face ca biții din gama SHOCKWAVE™ să fie mai rezistenți la impact.
4932471564

Fisa tehnica

Article Number
4932471564
Cod EAN
4058546294632
Cod EAN 2
4058546294632
Descriere
PH1 x 50 mm - 1 buc
Descrierea produsului din catalog [model]
Biți PH pentru șurubelnițe SHOCKWAVE™ IMPACT DUTY
Feature 01
Concepută pentru utilizare cu mașinile de înșurubat cu impact, linia de accesorii SHOCKWAVE™ IMPACT DUTY este nu doar ideală pentru aplicațiile de înșurubare cu impact mare, dar oferă și o soluție completă pentru toate nevoile de găurire și înșurubare ale
Feature 02
Geometrie SHOCKZONE™ - Concepută pentru flexibilitate.
Parent name
Shockwave PH1 x 50 mm - 1 pc
Lungime totală (mm)
50
Feature 03
SHOCKZONE™ reduce stresul din vârf, rezultând în mai puține situații de rupere a vârfului. Combinația dintre designul cu SHOCKWAVE™ și tratamentul termic special absoarbe impactul și permite flexarea bitului similar unui arc.
Feature 04
Vârful forjat prin compresie asigură cea mai bună compatibilitate cu tipul de șurub, reducând alunecarea de pe capul șuruburilor și ruperea și rezultând într-o durată de exploatare mai mare.
Feature 05
Oțel special conceput - formula personalizată Milwaukee® face ca biții din gama SHOCKWAVE™ să fie mai rezistenți la impact.
Furnizat în
Blister
Display Web Lingual Local
Yes

No customer reviews for the moment.